2016-03-07 16:31:09• hírek • (x)

Nőnapi éjszakai fürdőzést tartanak az Aquastarban

Kedden virággal, szombaton pedig egy romantikus éjszakai fürdőzéssel lepheted meg nőismerőseidet.

Szombaton, március 12-én újra éjszakai fürdőzés alkalmából nyitja meg kapuit 22 órakor az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő. Ez alkalommal a hölgyek iránti tisztelet az éjszakai fürdőzés apropója, emiatt most romantikus zene és mágikus szauna-szeánsz segít majd a lazításban.

Ha úgy érzed, hogy keddre nem sikerült megfelelő meglepetéssel vagy apró ajándékokkal meglepned hölgyimerőseidet, egy meghívó az éjszakai fürdőzésre máris kihúzott a csávából. A hölgyek ugyanis el lesznek ragadtatva az éjszakai lubickolás feledhetetlen hangulatától, a romantikus dallamoktól, úgyhogy ha meg akarod hódítani a szebbik nem egyik képviselőjének a szívét, itt az alkalom!

Az Aquastar a rendes napi programot követően 22 órakor nyitja meg kapuit és 2 óráig tart nyitva. Ez idő alatt az összes fedett medence, a termálvizes medence és a szaunák is a vendégek rendelkezésére állnak.

Nem marad el az éjszakai fürdőzések egyik legkedveltebb mozzanata, a szauna-szeánsz sem. A régió legnagyobb finn szaunájában újra nagyon forró lesz a hangulat, a szaunamester most is gondoskodik arról, hogy az izzadáson keresztüli méregtelenítés hatásos legyen és mindenki újjászületve, egészségesebben hagyja el a szaunát.

Egy belépőjegy ára a megszokott, 25 lej lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: