2019-03-05 09:48:42• hírek • x

Nőnapi éjszakai fürdőzésre vár az Aquastar

A nemzetközi nőnapot már évtizedek óta ünnepeljük, így kifejezve a nők iránti tiszteletünket és megbecsülésünket. A számunkra fontos hölgyeket ilyenkor illik egy-egy szál virággal vagy egyéb aprósággal meglepni, viszont szinte biztos, hogy senki sem utasítana vissza egy különleges éjszakai fürdőzést sem.

Hogy akár egy ilyen különleges meglepetéssel is kedveskedhess a számodra legfontosabb nőknek, az Aquastar Gyógy- és Élményfürdő egy nagyszerű éjszakai fürdőzést szervez március 9-én, mely a már megszokott módon 22 órakor kezdődik, s tart egészen hajnali 2-ig. A régió kedvenc gyógyfürdője erre az alkalomra egy speciális, romantikus dalokat tartalmazó zenecsokorral készül a vendégeknek, de most sem marad el a varázslatos szaunaszeánsz sem. Hogy mennyibe kerül mindez? Nos, van egy jó hírünk: az ár továbbra is változatlan, mindösszesen 28 lej. A virág és a bonbon mellett tehát bátran lehet kedveskedni a hölgyeknek egy éjszakai fürdőzéssel is. Szombaton irány az Aquastar, csobbanjatok egyet a nőket és a nőnapot ünnepelve!

 

Lehet-e ezt még fokozni? Lehet bizony! Az Aquastar Gyógy- és Élményfürdő március 9-én és 10-én két speciális nőnapi ajánlattal is készül hölgyvendégei számára. A 110 lejes Kleopátra csomagot választók részt vehetnek egy 30 perces, tengeri sóval meghintett, kávézaccos bőrradirozáson, egy ugyancsak 30 perces rózsaszirmokkal gazdagított mandulaolajas masszázson, illetve egy egész napos belépőt is kapnak az fürdő medence- és szaunavilágába. Mindazok, akik esetleg a 130 lejbe kerülő Gold Sensation csomagot választjá, azok részt vehetnek egy 20 húsz perces arcmasszázon, melynek során egy igazán kényeztető, aranyrészecskéket tartalmazó krémet dolgoznak a bőrbe a hozzáértő kezek, majd következik egy 60 perces (igen, tényleg egy teljes órás) csokoládékrémes masszázs. Emellett természetesen nekik is jár egy egész napos belépő az Aquastar medence- és szaunavilágába. Jól hangzik, nemde? Akkor ne vacillálj sokat. További információkért és foglalásért tárcsázd a 0361 409 898-es telefonszámot, vagy keresd fel személyesen az Aquastar Gyógy- és Élményfürdőt. 

 

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: