2015-03-02 16:45:20• hírek • Szatmár.ro

Nőnapi éjszakai fürdőzés az Aquastarban

Relaxáció, élménymedencék, méregtelenítő szaunázás és romantikus zene március 7-i éjszakai fürdőzésen.

Az Aquastar nőnap alkalmából már néhány meglepetést előkészített a hölgyek számára - melyekről itt olvashatsz -, tehát minden lehetőség adott, hogy elkényeztesd a szívednek kedves nőket. Ám a régió kedvenc élmény és gyógyfürdője nem csak ennyivel készül a nőnapra! Március 7-én, szombaton éjszakai fürdőzést tartanak az Aquastarban, amelyen a hölgyek és urak egy kellemes hangulatú lazító vagy éppen méregtelenítő programmal pihenhetik ki az elmúlt hetek fáradalmait és készülhetnek a vasárnapi bulira.

Az Aquastar rendes programját követően 22.30-kor újra kinyit a fürdő és 2 óráig be sem zár. Az éjszakai fürdőzésen résztvevők 25 lejes belépődíj ellenében használhatják az összes fedett medencét, izzadhatnak a mátészalkai szaunamester, Sanyi bácsi közreműködésével, vagy csak lazíthatnak a medenceparton, hallgatva a hölgyek tiszteletére kiválasztott romantikus dallamokat.

Az Aquastar a tavasz beköszönttét számos visszatérő akcióval ünnepelte, amelyek természetesen még mindig érvényesek.

Jutalom a jó jegyekért

Ha az ellenőrzőben két tízes van beírva egymást követően, vagy a kisebbek esetében két nagyon jó (foarte bine) minősítés szerepel az aktuális hónapban, az I-VIII. osztályos tanulók térítésmentesen élvezhetik ki az aquapark fürdő-szolgáltatásait - ha felnőtt-kísérővel érkeznek!

A hónap eső szombatja a gyermekeké!

Az Aquastarban minden hónap első szombati napja a gyermekeké: minden felnőtt vagy nyugdíjas jegy kifizetése esetén egy gyermek ingyen léphet be a vizek birodalmába. Az akció minden gyermekre érvényes 14 éves korig.

Egy órával hosszabb délutáni fürdőzés

Az Aquastar élmény- és gyógyfürdő meghallgatta a relaxálásra és feltöltődésre vágyók kérését és meghosszabbította a délutáni fürdőzés időtartamát egy órával. Így a délutáni lazítás nem 18.30-tól, hanem már 17.30-kor megkezdődik! A belépőjegy árán pedig nem változtattak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: