2014-03-05 14:49:34• hírek • (x)

Nőnapi éjszakai fürdőzés az Aquastarban

Rendhagyó éjszakai fürdőzés lesz március 8-án külön hölgyeknek szánt meglepetés-programmal.

Március 8 a nők napja lesz a szatmárnémeti Aquastar élmény- és gyógyfürdőben is: az ez alkalommal megszervezett éjszakai fürdőzés keretében a hölgyeket 22 órától várják a medencetérben, ahol két Magyarországról érkezett profi táncos szórakoztatja majd őket, a fürdő pedig egy koktéllal kedveskedik a hölgyeknek. Addig a férfiak az Aquastar étterem-részén a ház vendégei egy-egy pohár ásványvízre vagy sörre. A hölgyeknek szánt meglepetés-produkciót követően pedig megkezdődik az igazi éjszakai fürdőzés: romantikus dallamok fognak szólni, használható lesz az összes benti medence, a termálvizes medencék és természetesen a szaunák is.

A program szokás szerint most is 2:30 óráig tart, egy belépőjegy ára pedig személyenként 25 lej lesz.

Az Aquastarban egyébként egész márciusban akciós árak várják a fürdőzőket, a hónap minden napján. A tavaszváró akció keretében 30 lejbe kerül a napi belépőjegy egy felnőtt részére és 20 lej a jegy a nyugdíjasoknak és diákoknak. A 15 év alatti gyerekek 15 lejes jegyárral léphetnek be a vizek birodalmába.

Nagy siker a szieszta

Aki hétköznap 13.00 és 17.00 órák között látogatja meg az Aquastart, annak alig 15 lejt kell fizetnie a belépőért. Mindezt ráadásul korcsoporttól függetlenül! Az akció a hónap utolsó napjáig, azaz március 31-ig érvényes.

Hétköznapi kényeztetés

Az aquapark folytatja a Hétköznapi kényeztetés programot is, ami azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig, azaz minden munkanap 10 és 13 óra között csak 12 lejbe kerül a belépőjegy, kortól függetlenül!

Csábító akciókkal vár az Aquastar március 8-9-én

A Romantikus vacsora akció keretében a pár egésznapos belépőt kap az Aquastar Medence- és Szaunavilágba és természetesen egy kétszemélyes, gyertyafényes vacsorát. Ennek ára két fő részére csupán 80 lej.

A Felejthetetlen élmények csomagban a pár egésznapos belépőt kap az Aquastar Medence- és Szaunavilágba, masszázst és Choco Fantasy habfűrdőt és egy gyertyafényes, pezsgős vacsorát. Két személyre a csomag összesen 200 lejbe kerül.

A Tavaszi kényeztetés hölgyek részére csomagban egy egésznapos belépő szerepel, bőrradírozás, 60 perces relaxációs masszázs, kozmetikai arckezelés - összesen 150 lej/fő áron.

Márciusi árak az Aquastarban

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: