2014-03-08 12:37:07• hírek • Szatmár.ro

Nőnapi buli mulatós sztárokkal

A Muzsika Tv-n látható Dallamokon át produkció újabb fergeteges műsort rögzített Szatmárnémetiben.

Magyarországi mulatós sztárokkal ünnepelték több mint hatszázan a nőnapot pénteken a Dana hotel rendezvénysátrában. A Dallamokon át című zenés tévéműsor újabb adását rögzítették ugyanis ekkor Szatmárnémetiben. A szatmári közönség most sem hazudtolta meg magát és a szilveszteri adáshoz hasonlóan most is hatalmas buli volt a mulatós sztárok fellépésén.

A hangulatot a szatmári Bertici Fivérek duó himnusza alapozta meg, a mulatós zene rajongói már az első hívásra a táncparketten teremtek, és indult is a buli. Aztán jött Muky Lamour, a szatmári Party Mistral, a Roulette zenekar, majd McHawer és Tekknő formáció. Utóbbiak elénekelték legnagyobb slágereiket - Kimegyek a temetőbe, A börtön ablakában, Vörösbort ittam az este, Mikor a vodka a fejembe száll -, s bár a legtöbb slágerben szerepel valamiféle szeszesital, az alkoholfüggőségével az utóbbi időben gyakran a bulvárlapok címoldalára kerülő McHawer bejelentette: sikerült leküzdenie a betegséget. A Bertici Fivérek legújabb albumukról is játszottak dalokat és egy kis meglepetéssel is szolgáltak zeneszerzőjüknek és szövegírójuknak, a műsor házigazdájának, Sihell Ferrynek.

Neki előbb Jánosi Csaba róla készült festményét adták át, majd Kereskényi Gábor parlamenti képviselő a mulatós zene díszdoktori címét adta át a meglepett előadóművész-producernek.

A mulatós zene díszdoktora lett Sihell Ferry

A folytatásban fellépett a mulatós zene berkeiben ismert ifjú előadó, Dávid és a szakma egyik legismertebb alakja, Tillinger Attila is, aki saját műsorral rendelkezik a Muzsika Tv-n Házibuli Attilával címmel. Musical slágereket énekelt Szaby a Magic of Music formációból és mindenkit megtáncoltatott Aradszky László, aki bebizonyította: nem csak a húszéveseké a világ. Fellépett a Barátok közt című sorozatból ismert Várkonyi András, aki nótákkal és sanzonokkal lepte meg a közönséget, Győzike fellépése pedig csak rátett egy lapáttal az amúgy is nagy bulira.

Sihell Ferry az este folyamán megköszönte a szatmári közönségnek, hogy segítségével szilveszter éjszaka Magyarország negyedik legnézettebb csatornájává tették a Muzsika Tv-t, és megköszönte a Netmusic csapatának is a munkát, amit a péntek esti felvétel megszervezésébe fektettek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: