2010-03-03 12:05:12• hírek • Szatmár.ro

Nőnapi ajándékötlet az Aphroditéval

Tisztelt férfitársaim! Egyre fogy az időnk, hiszen már csak párat kell aludni, és itt a Nemzetközi Nőnap! A szívünk választottjának, a rokonoknak, a munkatársnőknek az ajándék meg sehol!

Az lehet, hogy a kolleginákat vagy a távolabbi rokonoknak elég egy-egy szép csokorral kellemes nőnapot kívánni, de szívünk egyetlen választottjának - legyen az barátnő vagy feleség - azért valljuk be, ez nem elég. Ám hatalmasat téved az, aki a gyönyörű virágcsokor mellett valami konyhai eszközt vásárol, hiszen férfiszemmel a gyakorlatias ajándék a jó ajándék, de a hölgyek egy új palacsintasütő helyett ilyenkor sokkal inkább valamiféle kényeztetésre vágynak. Szerencsére nem kell sokat törnünk a fejünket, ha kényeztető ajándékra szeretnénk szert tenni: segítségünkre van Szatmárnémeti legelegánsabb szépségszalonja, az Aphrodité.

A szépségszalonban ugyanis bárki beszerezheti párjának a legjobb ajándékot, a tanácstalan férfiembernek pedig a város legjobb szépségápolási szakértői segédkeznek  a megfelelő meglepetés megtalálásában. Ja, hogy mi lehet a tökéletesen kényeztető ajándék? Természetesen egy szépségápolási csomag az Aphrodité szépségszalontól. Szerkesztőségünkben végzett rövid közvélemény-kutatás is igazolta a tudvalevőt: nincs olyan hölgy, aki ne örülne egy infraszaunával kombinált szoláriumbérletnek, vagy egy csokipakolással kombinált frizura-igazításnak.

Az Aphrodité szépségszalon előre elkészített kényeztető szolgáltatás-csomagjai mellett a férfiembernek lehetősége van arra is, hogy maga válassza ki az ajándéknak szánt szolgáltatásokat - már csak egy kicsit kell puhatolózni a hölgynél, hogy konkrétan mire is vágyhat. Az Aphrodité szépségszalonban többek között a következő szolgáltatások közül lehet válogatni: teljes körű fodrászati, kozmetikai kezelések, különböző arc és testpakolások (kedvencünk a csokoládé és az alga), különböző szaunás és szoláriumos szolgáltatások, hogy csak néhányat említsünk a bőséges választékból. Az Aphrodité szépségszalon szolgáltatásairól több részletet ezen a linken lehet találni, vagy érdemes felhívni a 0752157070-es, vagy a 0361416841-es telefonszámokat is, melyeken bármilyen szolgáltatással kapcsolatban megkaphatjuk a szükséges információkat.

Az Aphrodité szépségszalon hétfőtől péntekig 10 és 20 óra között, szombaton pedig 9 és 15 óra között várja a szépülni vágyókat illetve ajándékvásárlókat a Corvinilor utca 5 szám alatt.

Tegyük felejthetetlenné az idei nőnapot az Aphrodité szépségszalon ajándékaival!


Minőségi szolgáltatások az Aphrodité szépségszalonban
Minőségi szolgáltatások az Aphrodité szépségszalonban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: