2016-02-18 17:30:55• hírek • Szatmár.ro

Nőnapi Directia 5 koncert - kampány közpénzből?

Csak hölgyeknek énekel a Directia 5 zenekar március 4-én a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Dorel Coica polgármester csütörtök délelőtti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy március 4-én a nemzetközi nőnaphoz kötve a Szakszervezetek Művelődési Házában ünnepi eseményt tartanak, amelyen csak hölgyek részvételére számítanak.

A 18 órakor kezdődő rendezvényen előbb a Szatmárnémetiből elszármazott, Olaszországban élő tenor, Nagy Norbert fog énekelni, majd a Directia 5 formáció koncertezik. A rendezvényre való belépés meghívó alapján működik, amit a polgármesteri hivatalban lehet igényelni.

A délutáni órákban megtartott RMDSZ sajtótájékoztatón Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a Szatmárnémeti RMDSZ elnöke élesen bírálta a polgármestert, az ugyanis szerinte a koncertre való meghívón úgy állítja be a dolgokat, mintha az ő meghívottjai lennének a fellépők - holott a rendezvényt közpénzből szervezik. Kereskényi szerint Coica kampány-célokra használja ezt a rendezvényt.

A képviselő szerint nem ez az első eset, hogy a polgármester imázst épít meglehetősen rendhagyó módon. A téli ünnepek alkalmával a parkolás ingyenességét is úgy állította be, mintha az a saját ajándéka lenne a szatmáriaknak, és nem a városi tanács döntésének értelmében lett volna pár napig ingyenes a parkolás a fizetéses zónában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: