2007-04-29 00:39:04• hírek • Szatmar.ro

Új Nokia 6120

6120kA Nokia legújabb mobiltelefonjával még több idő marad az élet fontos dolgaira.
 Egyre többen használják mobiltelefonjukat például zenék, videofelvételek streaming-letöltésére, az internet böngészésére vagy melléklettel ellátott e-mailek fogadására. A kompakt Nokia 6120 classic telefonnal gyorsabban és egyszerűbben használhatók e szolgáltatások, mert a HSDPA (nagy sebességű letöltés csomag hozzáféréssel), technológia a hagyományos WCDMA hálózatokon megszokott adatsebességnél tízszer gyorsabb letöltést biztosít.

A Nokia 6120 még több szolgáltatást biztosító új telefon két kamerát tartalmaz: egy 2 megapixeles, négyszeres digitális zoommal és vakuval felszerelt, a jó minőségű fotók készítéséhez panoráma-üzemmódot kínáló fényképezőgépet, és egy kívül található második kamerát, amely a videohívás funkció révén személyessé teszi a hívásokat.

A Nokia 6120 classic-kal a felhasználók sokféleképpen nyerhetnek időt: a használati útmutatók és a beállítás-varázsló csupán pár perces használata után például pillanatok alatt működő e-mailhez, üzenetküldéshez és internetkapcsolathoz jutnak. Névjegyzéküket, naptárukat, fényképeiket, videofelvételeiket és fájljaikat az előző Nokia telefonjukról az Adatátvitel alkalmazással még akkor is áthozhatják az új Nokia 6120 classic-ra, ha eltávolítják a SIM-kártyát. Ha pedig a munkahelyi számítógépen található naptárt szinkronizálják a Nokia 6120 classic telefon naptárjával, akkor mindig belepillanthatnak majd a programjukba.

A 3G technológia a gyorsabb böngészéssel, streaminggel, zeneletöltéssel, az e-mail- illetve az internet elérésével már több országban teszi még nagyobb élménnyé a mobilozást. Az új Nokia HSDPA technológiával ez, és még sok más alkalmazás is elérhetőbbé válik.

A Nokia 6120 classic készülék S60 szoftveren alapul, amellyel a felhasználók a telefonon már megtalálható alkalmazások mellé újabbakat tölthetnek le. A telefontulajdonosok számos utólag telepíthető alkalmazással, tartozékkal, tartalommal és szolgáltatással szabhatják testre a készüléket. Az S60-nal egyszerre több alkalmazás is futtatható, így a felhasználók például kedvenc zenéik hallgatása közben az internetet is böngészhetik.

A Nokia 6120 classic szállítása a tervek szerint 2007 második negyedévében indul, a készülék kedvezmények vagy adók nélküli becsült ára 260 euro körül várható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: