2020-04-28 16:04:19• hírek • Refszatmar.eu

Nők szolgálata az IGEszigeten

Gyűlnek a közös karantén-videók a Szatmárnémeti-Szigetlanka Református Egyházközség Facebook oldalán. Az első videón Pál apostolnak filippibeliekhez írott levelét tolmácsolták a hívek, ez alkalommal pedig a nők idéztek Bibliában szereplő nőket.

Eszter könyvének üzenetei szólnak az utóbbi napokban, hetekben a szigetlankai gyülekezet közösségi oldalán. Bátorságra, közösséggel való sorsvállalásra tanit ez a bibliai könyv, melyben Isten gondviselése megmenti fogságban élő népét az igazságtalanságtól.

Rácz Ervin szigetlankai lelkipásztor felhívására az IGEsziget hallgatósága, nézői, pontosabban a szebbik nem képviselői, az “eszterek”, jelentkezhettek az újabb felhívásra. Nők mondták a Bibliában címmel készült el az újabb bizonyságtételszerű videó, melyben Évától Lídiáig, Annától Máriáig több bibliai nő mondatát, szavait tolmácsolják. A videó végén Papp Krisztina kántornő énekel.

A videót ez alkalommal is Szabó Csaba József szigetlankai gyülekezeti tag vágta össze. A továbbiakban is készülni fognak ilyen videók, legközelebb a gyermekek fognak szolgálni anyák napja alkalmából.

Íme a nők szolgálata:

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: