2019-03-05 11:21:30• hírek • Szatmar.ro

Nők mozgásban: a nőnapi hétvégén multisport megmozdulással ünneplik a hölgyeket

A Cutezatorii Muntilor Egyesület Facebook oldaláról
A Cutezatorii Muntilor Egyesület Facebook oldaláról

Szatmárnémeti sportegyesületek összefogásában aktív nőnapi ünnepségen vehet részt városunk apraja-nagyja március 10-én, vasárnap délután.

Milyen programmal várnak vasárnap délután az új főtérre? A Bachata Feeling oktatói közös tánckoreográfiát oktatnak az összegyűlteknek; énekes mulatságra hívnak Lulu és az Anima Karaván; a sportos gyaloglás alapos bemelegítőjét Molnár Réka edző tartja. A fizikai és a hangulati előkészületeket követően kerül sor a hagyományos sportos gyaloglásra, melyet ez alkalommal is két távon szervez a Cutezatorii Muntilor Egyesület.

 

Családok számára a két kilométeres távot ajánlják. A jobb kondíciónak örvendő felnőtt résztvevők a 6,5 kilométeres távnak is bátran nekivághatnak. Az útvonalat nehéz lenne eltéveszteni, a csoportok elején az egyesület tagjai diktálják az iramot.

 

A hölgyek jelezzék előre részvételüket, mert nőnapi tombolán vehetnek részt.

 

Kiknek ajánlott a szabad levegős programlehetőség? Mindenkinek. Kicsinek-nagynak egyaránt. Jöjjenek el és hozzák magukkal szeretteiket is! Cselekedjenek egészségük érdekében, vegyenek részt a nőnapi multisport délutánon!

 

Az aktivitás vasárnap délután 14 órakor kezdődik az új központban, a G.M. Zamfirescu Művelődési Ház előtt. További információt a program Facebook eseményére kattintva tudhatnak meg: Nőnapi sportos gyaloglás

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: