2013-10-04 17:53:11• hírek • Kocsis Zoltán

Női holttest maradványait találhatták meg Avasfelsőfaluban

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Erősen oszlásnak indult holttestet talált egy férfi csütörtök délután Avasfelsőfaluban, a vasútállomás közelében. A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint vélhetően egy nő teteméről van szó, idegenkezűségre utaló jelet pedig egyelőre nem találtak.

Október 3-án délután egy férfi értesítette az Avasfelsőfalui Körzeti Rendőrséget, hogy az állomás közelében egy oszlásnak indult holttestre talált. A megyei rendőrség szakemberei és egy törvényszéki orvos azonnal a helyszínre vonult és elkezdték a nyomozást annak érdekében, hogy megállapítsák az elhunyt személyazonosságát és a halál körülményeit.

A szűkszavú közleményt követően péntek délután Ana Petric, a rendőrség szóvivője a Szatmár.ro érdeklődésére elmondta: a törvényszéki orvos véleménye szerint egy nő tetemére bukkant a bejelentő, aki amúgy egy juhász. A holttest olyannyira bomlásnak indult, hogy gyakorlatilag a felső test csontozatának egy részét találták meg egyelőre - ennek következtében még nem sikerült megállapítani a halál okát és az időpontját sem.

Az eddigi vizsgálatok során, mondta Petric, nem találtak idegenkezűségre vagy bűncselekményre utaló nyomokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: