2008-04-26 20:46:39• hírek • Szatmar.ro

Szerepet kapott a hisztis modell!

 Naomi Campbell az Ugly Betty-ben saját magát alakítja majd.
A szupermodell nagy valószínűséggel szerepet kap az RTL Klubon futó Címlapsztoriban. A sztár önmagát fogja alakítani a második évad befejező részeiben.

 Az Amanda Sommers-t alakító Becki Newton színésznő a következőket nyilatkozta:

- Az utolsó epizódban fog szerepelni, ami nagyon izgalmas lesz. Viszont, személyesen arra kértem a stábot, hogy ne kelljen közvetlenül mellette állnom, mert Amanda nagyon bután nézne ki egy ilyen magas, szép nő mellett - magyarázta a színésznő.

Már tavaly is vendégszereplőnek beharangozták Naomi Campbell-t, a szupermodell azonban nem jelent meg a képernyőn. A kifutók királynője az utolsó sztár, aki szerepet vállal a Magyarországon Címlapsztori néven futó Ugly Betty nevű sorozatban. Korábban már sokan vendégszerepeltek: Gene Simmons például egy részben játszott csak, ahol fény derült arra, hogy ő Amanda igazi apja.

De Victoria Beckham is játszott a sorozatban, Wilhelmina Slater nyoszolyólányát alakította, és az egész stábbal megkedveltette magát. America Ferrera, aki természetesen Betty Suarez-t alakította a sorozatban, azt mesélte, hogy az aranylábú futballsztár felesége nagyon könnyen beilleszkedett a csapatba, és jókat mókázott azon, hogy az emberek mit gondolnak róla az újságoknak köszönhetően.

- Nagyszerű teremtés. Ha valaki jön, hogy egy új szerepet eljátsszon, az mindig jó fényt vet a show-ra.Nagyon jó hozzáállása volt a dolgokhoz. Képes volt teljesen beilleszkedni, ami kellett is ahhoz, hogy a show nagyszerűre sikeredjen.-állítja America
ma.hu
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: