2007-08-06 14:58:43• hírek • István Löchli

A paróka, mint divatcikk

 "Hagyd szárnyalni vágyaid, teljesítsd be álmaid."

 Már 2005 óta megkezdte működését Szatmárnémeti egyetlen parókákat és hajkozmetikumokat forgalmazó cége, a Beauty Shop.

A kezdetekkor igen jó volt a fogattatás a lakosok részéről, ugyanis sok beteg kereste fel az üzletet, de mára már tudatosult az emberekben, hogy a paróka nemcsak a betegséggel köthető össze, ugyanis divatcikké vált. Sok nyugati országban a nők és férfiak egyaránt hordanak parókát, azért, hogy minél divatosabban nézzenek ki. Maga a paróka fogalmát meg kellett szokják, és át kellett értékeljék, ugyanis olyan nők számára, akik adnak a külsejükre, és divatosak szeretnének lenni, de nincs elég idejük a munkájuk miatt minden reggel fodrászhoz menni, ahhoz, hogy divatosan nézzenek ki, a paróka viseletével minden nap tökéletes hajat varázsolhatnak maguknak.

Már igen széles vásárlói körrel rendelkezik a Beauty Shop, ugyanis a parókák mellett többféle termékeket is árulnak, köztük a már nagy divattá vált hajcopfokat, illetve az üzlet szakemberei vállalnak hajdúsítást és hajhosszabbítást is. A vásárlói rétegben mindenféle korosztály képviselteti magát, a gyerekparókáktól megkezdve, a felnőtteknek szánt parókák közül, mindenféle színben és méretben több mint 500 modell áll a vásárlók rendelkezésére. Maga a parókák felépítése egy antiallergikus anyag, nem okoz bőrirritációt, illetve felépítésének köszönhetően kényelmesen használhatja viselője, és légáteresztő képessége által szellőzik a bőrfej is.

Stier Corina, a Beauty Shop tulajdonosa elmondta, örül annak, hogy a lakosok szembesültek azzal, hogy a paróka önmagában egy divatcikké vált, egyre többen jelentkeznek hajdúsításra, illetve hajhosszabbításra. Amennyiben valaki kellőképpen vigyáz a parókára, annak állaga másfél évig napi használat esetén megtartja szépségét.

A parókák és hajkiegészítők mellett, a cég forgalmaz különböző turbánokat, melyek az idei év nagy divatjává váltak. Nagyon alkalmasak a betegeknek, ezek mellett jól szellőzik a fejbőr alattuk, illetve a kalapok helyett is sokan inkább a kényelmes turbánokat hordják. Ezek mellett speciális kozmetikumok és ápolószerek állnak a vásárlók rendelkezésére, mellyel meghosszabbíthatják parókájuk élettartamát és küllemét.

A Beauty Shop parókákkal és hajkozmetikumokkal foglalkozó üzlete, mindenkit nagy szeretettel vár a Mihai Viteazul 16 szám alatti üzletében.
 
 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: