2019-12-22 10:26:46• hírek • Szatmár.ro

Noelnek gyűjtöttek az Iparosotthon Őrei

A Szatmárnémeti Református Gimnázium diákjai az Iparosotthont fogadták örökbe az Örökségünk Őrei nevet viselő örökségvédelmi vetélkedő idei kiírása során, az elmúlt hét során meg is rendezték első eseményüket.

A Szatmárnémeti Református Gimnázium diákjai, amellett, hogy népszerűsíteni szeretnék a szatmárnémeti Iparosotthon szépségeit, egy nemes célt is megfogalmaztak, mégpedig annak az érkörtvélyesi súlyosan beteg kisfiú megsegítését tűzték ki célul, akikért oly sokan összefogtak az elmúlt hetek-hónapok folyamán. Így van, Noel babáról van szó, akinek most nagy szüksége van a támogatásra. Ezt tudva, a refis csapat is ennek szellemében szervezett jótékonysági estet az Örökségünk Őrei vetélkedőhöz kapcsolódva.
 

Az eseményt december 19-én, csütörtökön az „örökbefogadott” Iparosotthonban tartották meg.
 

A szervezők elmondása szerint a jótékonysági est nagyon eredményesre és szórakoztatóra sikeredett, az érdeklődők nagyon jól érezték magukat, számos fellépéssel: énekekkel, néptáncokkal, versekkel, stb. készültek a diákok.
 

Színpadra lépett a szatmárhegyi Szamoshát Néptánc Együttes, Simon Szilvia (VII. A), majd Debreni Katalin (III. A) énekelt, míg Szmuriga Csenge (IX. C), Tegze Mertz Janka (VII.A), illetve Tódor Tímea és Hám Amanda mindannyian szavaltak.

A VII. A osztály diákjai előadással készültek, majd a IX. B osztály tanulói: Jágó Alexa, Balog Zsolt és Dolhai -Gáti Barbara gyönyörű énekszámokkal és gitárzenével örvendeztették meg a közönséget.
 

Az est folyamán a jótékonykodók 1800 lej gyűjtöttek össze az érkörtvélyesi kisfiú számára.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: