2009-09-11 16:01:42• hírek • Szatmár.ro

Eltűnt személyeket keresnek

Két eltűnt személyt és egy elhunyt hozzátartozóit keresi a Szatmár Megyei Rendőrség. Aki felismeri az alábbi fotókon szereplő személyeket, és tud információkat a hollétük felől, illetve a személyazonosságukról tárcsázza a 112-es segélyhívót.

Augusztus 25-én jelentették be a 71 éves Veres Károly eltűnését, akinek augusztus 5-én feltehetően a Nagybánya-Szatmárnémeti útvonalon veszett nyoma. Az elveszett személy 1, 68 m magas, ősz hajú, barna szemű. Eltűnésekor barna öltönyt, fehér rövid ujjú inget és fekete cipőt viselt.


Két eltűnt személyt és egy elhunyt hozzátartozóit keresi a Rendőrség.
Veres Károly


Szeptember 8-án jelentették be a Rendőrségen, hogy hozzátartozói a 69 éves Bálintfi Mária hollétéről augusztus 20 óta nem tudnak semmit. A hölgy 1,65 cm magas, ősz hajú, barna szemű, és általában sötét színű ruhadarabokat visel, leginkább szoknyát hord.



Bálintfi Mária


A Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház neurológiai osztályán augusztus 26-án hunyt el egy megközelítőleg 40-55 év körüli férfi, akit azóta sem sikerült azonosítani. A Rendőrség keresi a hozzátartozóit. A férfi 1,70 cm magas rövid ősz haja van, barna szeme. Testének jellegzetessége, hogy a hastájékon fellelhető egy korábbi műtét hege, illetve számos tetoválás díszíti a hasát, és a felső végtagjait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: