2014-06-07 10:44:32• hírek • Szatmár.ro

Nő a hőmérséklet, csökkennek az árak az Oázis Kertészetben

Június 6-7-8-án minden növény árából annyi százalék kedvezményt adnak, ahány fokot a hőmérő mutat!

Ezen a három napon minden növény árából annyi százalék kedvezményt kap, ahány fokot a hőmérő mutat! A vásárlók a Celsius fokban mért külső hőmérséklet alapján százalékos kedvezményben részesülnek a nyíregyházai Oázis Kertészetben. És hogy a szabolcs-szatmár-beregi megyeközpontban hol található a kertészet? Címe:  Korányi Frigyes út 204.

 

Az áruház bejáratánál kihelyezett hőmérőn mért hőmérséklet szerint a vásárló egy, a megfelelő kedvezmény %-nál lepecsételt lapot kap. A vásárló kiválasztja a megvásárolandó termékeket, és a pénztárnál jelzi vásárlási szándékát és odaadja a kedvezményét jelző, lepecsételt lapot. A pénztáros ez alapján határozza meg a kedvezményt, ennek megfelelően számláz.

A kedvezmény kiszámításának módja:
A hőmérsékletet 24-26-28-30-32-34-36 Celsius fokig az erre a célra kialakított, kültéri, árnyékos helyre kihelyezett hőmérő táblán mérik. A hőmérés minimuma: 24 Celsius fok, maximuma 36 Celsius fok (Az elmúlt 10 évben mért azonos, nappali hőmérsékletek 25-32 Celsius fok között voltak). A hőmérsékletet páratlan számokról felfelé kerekítve olvassák le. A vásárló az akciós napokon az akcióban vásárolható termékeknél minimum 24 százalékos kedvezményben részesül. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható.

Akció az Oázis Kertészetben Nyíregyházán

Az akciós termékek:
Minden élő növény kivéve a gyepszőnyeget és a leértékelt termékeket. Az akció csak a meglévő árukészletre vonatkozik. A más akcióban is résztvevő növényeknek az eredeti árából adják a kedvezményt, az akciók tehát nem halmozhatók. Az akció keretén belül vásárolható termékeknek nincs maximális és minimális határa. Az akciós termékek ellenértéke csak készpénzben, illetve bankkártyás fizetéssel rendezhető.

Az akció további részleteiről keresse fel az Oázis Kertészet honlapját!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: