2012-09-12 12:19:07• hírek • Szatmár.ro

No!CenZúra - Hip-Hop Party Szatmárnémetiben

Szatmárnémetiben a hétvégén igazi hip-hop parti várja a szórakozni vágyó fiatalokat. A hazai fellépők mellett vizespóló-verseny és egyéb vetélkedők teszik izgalmassá a bulit.

Szeptember 15-én, szombat este 20.00 órától a hip-hop zene kedvelői tombolhatnak a Sanu Babu szórakozóhelyen. A zenei paletta igen színes lesz, mivel olyan fellépők lesznek jelen, mint a csíkszeredai Szikra, a csíkszeredai PotyautasBothee, a nagykárolyi Jégcsap és a szintén nagykárolyi Urbánkrónikák, valamint a szatmárnémeti G80. A hiphoperek mellett pedig majd a szatmári DJ Poison bűvöli a keverőpultot.

A szervezők arról is gondoskodtak, hogy a tánc és a zene mellett izgalmas versenyekbe is bekapcsolódhasson a bulizó közönség. Egyik ilyen lesz a vizespóló-verseny, amelyre a 0758-312-654-es telefonszámon, vagy a n_wist@yahoo.com e-mailcímen lehet jelentkezni. Természetesen a győztes jutalomban részesül.

Továbbá szintén jutalomban részesül az, aki legjobb fekete-piros színkombinációjú öltözékben érkezik a partira, és azokat is díjazzák, akik a felírják, vagy felíratják a „No!CenZúra" Party nevet feltűnőbb testrészükre.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a Sanu Babuba (Mihai Viteazu utca 5. szám). Asztalfoglalás szintén a 0758-312-654-es telefonszámon lehetséges. 20.00 órától a belépőjegy ára 5 lej, amiért 2 ingyen shot Jagermeister vagy Tequila jár, 20.00 óra előtt pedig 1 lejbe kerül egy shot Tequila.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: