2015-02-26 09:48:20• hírek • Blikk.hu

Nkuya Sonia volt párja: végre magamhoz ölelhetem Annabellát

Mezei Mátyás, Nkuya Sonia volt párja már alig várja, hogy végre magához ölelhesse szeptember óta nem látott kislányát, Annabellát.


Mint azt a Blikk megírta, Sonia, a Sugarloaf énekesnője kislányával Franciaországban akadt fenn egy ellenőrzésen. A volt megasztáros hónapok óta bújkált a hatóságok elől, aminek az lett a végeredménye, hogy nemzetközi körözést rendeltek el ellene. Sőt, az édesapa még egy magánnyomozót is felfogadott, hogy visszakapja kislányát.

- A bírósági végrehajtó értesített, hogy menjek Franciaországba a piciért - mondta a Blikknek Mátyás. - Felhívtam az ottani hatóságot, de alig beszéltek angolul, így nehezen értettem meg, hogy a lányommal már úton vannak Anglia felé, Soniát pedig visszaküldik Magyarországra. Remélem, hogy a bírósági határozat, ami a gyermekem kiadatásáról döntött, most már ténylegesen valóra válik, és magamhoz ölelhetem Annabellát, akit utoljára szeptemberben, egy kórházban láthattam. Sajnos nem jár óvodába sem, tejesen hányatott az élete szegénykémnek.

A gyermekelhelyezési per egyébként még nem zajlott le, csak arról rendelkeztek jogerős határozattal, hogy annak lezárásáig - a Hágai Egyezmény alapján - az apának kell kiadni a kicsit. A Londonban élő és egy óvodában szakácsként dolgozó apa, aki Matt Diamond néven rapperként is ismert, magánnyomozót fogadott, miután Sonia ennek a határozatnak nem tett eleget.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu portálon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: