2010-01-25 15:08:13• hírek • Gozner Gertrud

Elektromos takaróval melegítették őket

A január 22 és 25 közötti időszakban 309 személyt, köztük 53 gyereket láttak a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Osztályán.

A hétvégén három hajléktalan személy is megfordult a sürgősségin, ketten ittas állapotban kerültek az osztályra, egyik társukat pedig kihűlt testtel szállították be a mentők. Mindhármukat elektromos takaróval melegítették, amíg a testük hőmérséklete elérte a normális szintet.

Vasárnap folyamán egy 62 éves nőt utaltak be önként elkövettet gyógyszer túladagolás diagnózissal. Miután megkapta a megfelelő orvosi ellátást, az öngyilkosságot megkísérlő személyt átirányították a pszichiátriai osztályra.

Szintén a hétvégén egy 39 éves szamoskrassói férfit vittek be a mentők többszörös zúzódásokkal. Az áldozat hat méter magasból zuhant le. Azon kívül hogy eltört a jobb térde, a férfi súlyos koponyasérüléseket szenvedett és a nyakát is kificamította. A pácienst a megyei kórház ortopédiai osztályán kezelik. Ugyanakkor a hétvégén 19 gyermek jött a világra, tíz kislány és 9 fiúcska.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: