2008-10-27 16:09:22• hírek • Szatmár.ro

Nincs versengés a Strandért

A megyei lakosság számára igen kellemetlen tény, hogy Szatmárnémeti, mint megyeközpont, nem rendelkezik működőképes, korszerű stranddal. A strand felújítására kiírt liciten egy vállalkozó adta le ajánlatát.

Februárban már úgy tűnt, hogy akár idén megkezdik a strand, valamint a hozzá tartozó üdülőövezet felújítását, azonban valami miatt ez elmaradt. Az akkor bemutatott terv öt év alatt valósult volna meg. A munkálatokat, mely által a strand teljesen új arculatot kapott volna, tavasszal kellett volna megkezdeniük.

A srand helyzete sokáig tisztázaltan volt az üdülőövezet melletti telkek tulajdonjogát illetően.

Nemrég Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala licitet hírdetett meg a strand, illetve a hozzá tartozó üdülőövezet felújítására. A licit okóber 22-én zajlott, melyen egyetlen vállakozó adta le ajánlatát. A tenderfüzetet összesen négyen vásárolták meg.

Jelenleg folyik a vállalkozó által benyújott ajánlat vizsgálata, és amennyiben a bizottság szerint minden rendben van, a strand koncesszióba vétele és a munkálatok, valamint a tanulmányok engedélyeztetése már az idén elkezdődhet. Amennyiben a szerződéskötés megszületik, a vállakozó 49 évre veszi koncesszióba a strandot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: