2007-06-27 21:40:06• hírek • Szatmar.ro

Új arccal jön a Chevrolet Spark

sparkkFelfrissült küllemmel és utastérrel érkezik a 2008-as Spark.

A Chevrolet Spark (Matiz) egyike Európa legvonzóbb és legkelendőbb városi autóinak, mióta csak 2005-ben megjelent. 2008-as változásai frissebb, sportosabb és modernebb megjelenést adnak neki. Valamennyi módosítás az SX és az SE modellekre érvényes.

Elöl legfeltűnőbbek a külső változások. Új, kéttónusú (fekete, illetve színre fényezett) lökhárító keretezi be az eddiginél sportosabb, agresszívebb stílusban a légbeömlőt. A jócskán megnövelt lökhárító felső része hordozza a Chevrolet emblémát, alul pedig a fekete méhsejt-maszkon helyezték el a rendszámtáblát.

Ezt a stíluselemet folytatja az ajtókon végighúzódó oldalvédelem. A hátsó lökhárító éles vonalai, illetve alsó fekete része összhangban vannak a frontkiképzéssel, és jól illenek az új Spark sportos karakteréhez.

Mindegyik Spark modell belseje háromtónusú. Ezentúl narancsszínű, zöld és kék enteriőrrel is megrendelhető a kis Chevrolet. Míg az eddigi kárpit csupán színes mintájú szürke kárpittal állt rendelkezésre, az új autóé színes lesz, szürke mintázattal, ami vidám és fiatalos hangulatot teremt.
spark

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: