2007-04-04 20:20:47• hírek • Szatmar.ro

Chevrolet "hármasikrek"

 Nem a méret számít: 3 Chevrolet globális miniautó koncepció, maxi személyiséggel és stílussal.
 Nem baj, ha kicsi, csak játékos legyen! Ezzel a tanulsággal gazdagodnak a New York Auto Show Chevrolet standjának látogatói. A GM legnagyobb márkája három Chevrolet Matiz/Spark méretű globális koncepciót mutatott be, amelyekkel a fiatal városiakat veszi célba.A nagyon kreatív Chevrolet Beat, Chevrolet Groove és Chevrolet Trax ötletesen viszi át a városi élet energiáját, sokszínűségét és érdekességét mutatós, szórakoztató, kis fogyasztású és értékes autókba.

Mindhárom a dél-koreai Incheon formatervező stúdió műve, amely egyike a GM világszerte megtalálható 11 ilyen műhelyének. A koreaiak jól értenek a kiskategóriához, amint a sikeres Matiz/Spark nemzedékek mutatják.

A GM globális mini-architektúrájára épülő koncepcióautók alapján lemérhető a cég globális designjának alkotóereje és sokszínűsége. A Chevrolet Beat, egy mini-sportkocsi prototípusa Indiában készült, a Chevrolet Groove és Trax városi crossoverek pedig a GM Tech Centerben (Warren, Michigan, USA). A három takarékos motor egyike dízel.

"A Chevrolet Beat, Groove és Trax megmutatja, milyen gyorsan reagál a termékfejlesztésünk a világ különböző piacain jelentkező igényekre," mondta Ed Welburn, a GM Global Design alelnöke. „A tervezők annyira fellelkesedtek a megbízástól, hogy hozzák létre a tökéletes kisautót a városi ingázóknak, hogy nem egy, hanem mindjárt három elképzeléssel álltak elő."

A Chevrolet egyike a GM négy globális márkájának, kiskocsiktól a szedánokon át a nagy szabadidőautókig és az ikonszerű Corvette sportkocsiig terjedő kínálatával 120 országban elégíti ki a vevők igényeit. 

Rövid áttekintés a Chevrolet három mini-koncepciójáról:

 Chevrolet Beat: a „megy, mint a golyó" érzést felkeltő Beat fronthajtású, háromajtós, lejtőshátú, személyre szabható kocsi, 1.2-es benzines turbómotorral és automatával.

 

 

 Chevrolet Groove: túl tökös ahhoz, hogy „cukinak" mondhatnánk: a retro-hatású Groove sárvédői izmosan domborodnak, szélvédője meredeken áll. Kurta gépteteje és nagy utastere hosszabbnak mutatja a valóságosnál. Első kerekeit kicsiny, hatékony, egyliteres dízelmotor hajtja. 

 

 Chevrolet Trax: városi crossover, megfizethető összkerékhajtásával otthonosan mozog földúton és utcákon, és külleme is a robusztus szabadidőautóé: lökhárítója hatalmas, tetősínje van, pótkerekét hátul viseli. Egyliteres benzinmotor hajtja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: