2011-03-23 15:49:02• hírek • Szatmar.ro

Nincs több juttatás

A tavaly szeptember közepén indult akció ért véget szerdán a megyeközpontban.

A Rachel kereskedelmi központ közelében, a szociálisan hátrányos helyzetű személyek számára biztosított élelmiszer-tartalék kimerült. A hétköznaponként 9-14 óra között nyitva tartó elosztóponton hat alkalmazott dolgozott, a juttatásban részesülők kiszolgálásán, adataik ellenőrzésén. A közalkalmazottakon kívül több munkaképes, szociális támogatásban részesülő szatmárnémeti lakos is segített az élelmiszerek kiosztásában.

A munkába a Helyi Rendőrség is bekapcsolódott a kiosztásokkor, a helyszínen vigyázva a rendre, a Transurban vállalat pedig szintén kivette részét a segítségnyújtásból. Utóbbi óránként indított járatokat a kereskedelmi központba, elősegítve azon személyek helyzetét, akiknek nem volt lehetőségük másként eljutni az élelmiszer osztópontjára.

A búza-, kukoricaliszt, különböző tészták, keksz, tejpor és cukorból hozzávetőleg 9000 személy részesült, összesen 201 081 kilogrammú mennyiségben.

A juttatásra a 400 lejnél kisebb nyugdíjjal rendelkezők, a munkanélküliek, a fogyatékosok, illetve a szociálisan támogatottak voltak jogosultak.


Elfogyott az élelmiszer a kiosztopontokról
Elfogyott az élelmiszer a kiosztopontokról


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: