2011-09-07 14:43:42• hírek • Balog Anita

Nincs több injekciózás a sürgősségi osztályon

A Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára már nem érdemes injekció beadásáért menni.

A Szatmár Megyei Kórház sajtóreferense által megfogalmazott levélben kéri a megye lakosait arra, hogy abban az esetben ha injekciós kezelésre szorulnak, a továbbiakban ne jelentkezzenek a sürgősségi osztályon, ugyanis ott nem fogják ellátni őket. Az ilyen esetekben ugyanis az injekció beadása nem sürgősségi eset.

Ezzel a lépéssel elsősorban a sürgősségi osztály túlzsúfoltságán szeretnének enyhíteni, ugyanis eddig bevett szokás volt, hogy az injekciós gyógyszerekkel kezelt betegek a sürgősségen jelentkeztek, hogy bekapják a gyógyszert - főleg azért, mert itt térítésmentesen kezelték őket.

A Megyei Kórház vezetősége inkább azt javasolja, hogy a betegek az injekciózásért az elkövetkezőkben a Családorvosi Ügyeleti Központokat keressék fel, melyekből a megyeközpontban hat is van: A Caritas Poliklinika a Károlyi út 3 szám alatt, Dr. Coica kabinetjei a Lucian Blaga utca CU 8/1-es tömbházában, a 17-es lakótelepen a Bobocului utca 30 szám alatt, a Szent Antal Klinika az Aurel Vlaicu utca 8 szám alatt, a Korall Klinika az Eroii Revolutiai tér 22 szám alatt és Dr. Bumbulut rendelője a 14 Mai lakótelepen, a Begoniei utcában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: