2019-03-27 14:24:27• hírek • Szatmár.ro

Nincs térerő: az elmúlt évek egyik legnagyobb meghibásodása az Orange hálózatában

Az elmúlt jó pár évben nem volt arra példa, hogy pár percnél hosszabb időre „essen le a jel”. A probléma országosnak mutatkozik, a szolgáltató magyarázza bizonyítványát.

Az Orange előfizetői szidják a szolgáltatót, az magyarázkodik, bocsánatot és türelmet kér a klienseitől. Közösségi média oldalain tette közzé a hírt miszerint az optikai vezetékek meghibásodása miatt áll fent a baj. Nem csak a hívások és az sms-ek szünetelnek, hanem a mobilnet is. Sok százezer embernek nehezítik meg az életét ezzel, nem beszélve az üzleti szféráról. Az embereik már több mint fél órája dolgoznak a megoldáson.

 

Szerkesztőségünk nem emlékszik olyanra az elmúlt évekből, hogy több mint 30 percen keresztül lett volna lehetetlen a telefonos kommunikáció. Az Orange közösségi média oldalán, a bejegyzés alatt felháborodott hozzászólók százai hangoztatják ugyan ezt, és egyéb, felháborodásra okot adó észrevételt.

 

A szolgáltató magyarázza bizonyítványát – szó szerint. 2019 márciusában kapott két független audit-cégtől elismerést a hanghívás és a mobilnet szolgáltatásait tekintve. A minőségellenőrök nem találtak kivetni valót és elmarasztalandót az Orange berkeiben. Az írásos elismerést a tömegkommunikációs vállalkozás közzé is tette weboldalán. A közleményt március 19-én jelentették meg, mindössze 8 napja.

 

Vajon eddig tartott a szolgáltatás minősége vagy előre nem várt esemény miatt következett be a jelentős probléma?

 

A honlap jelenleg igen lassú. Bizonyára, tízezrek keresik egyszerre a meghibásodás okát vagy a kapcsolati adatokat az orange.ro-n. Ajánljuk, hogy a Facebook-on tájékozódjanak az üggyel kapcsolatban a szolgáltató hivatalos oldalát követve figyelemmel.

 

Türelmet kívánunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: