2009-08-14 13:23:16• hírek • MTI/AP

Nincs telitalálat az olasz lottón

Tovább halmozódik az olasz lottó főnyereménye, miután több milliónyi olasz és az országba érkező lottóturisták legnagyobb bánatára a csütörtöki húzáson sem volt telitalálat. A tét immár 135,9 millió euró.

A Superenalotto nyereménye január óta halmozódik, a játékosoknak hat számot kellene eltalálniuk ahhoz, hogy részesülhessenek a történelmivé duzzadó összegből. A lottóláz már az Olaszországhoz közel fekvő államokat is elérte, Németországból külön repülővel érkeztek utasok, csak azért, hogy feladhassanak pár szelvényt. A lottóőrület az osztrákokat is megkísértette, az alpesi országból szintén tömegek ugrottak át, hogy szerencsét próbáljanak. A nemzetközi hullámból a horvátok, szlovének és franciák sem maradhattak ki.

Olasz sajtóbeszámolók szerint a nyeremény Itália legnagyobb jackpotja, de minden valószínűség szerint egész Európában nem sorsoltak még ki magasabb összeget. A húzásra hetente három alkalommal kerül sor, a két kombináció megjátszására alkalmas szelvény ára mindössze 1 euró és 42 cent.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: