2013-09-25 17:41:42• hírek • Szatmar.ro

Nincs pénz, ugrik a lengyelországi torna

Hiába a számtalan siker, hiába az évről évre megnyert érmet sokasága, a Szatmárnémeti Sportklub vívótagozatának továbbra is szűken jut a jóból, értsd a pénzből. Ennek következtében a jelek szerint a férfi párbajtőr csapat nem is tud eljutni a hétvégén Krakkóban megrendezésre kerülő rangos nemzetközi viadalra.

A végleges döntés ugyan csak csütörtökön születik meg az üggyel kapcsolatban, ám Csiszár Ferenc edző szerdán elmondta: a szűkön szabott költségvetést alaposan meg meg kell fontolni. Márpedig a Sportklub vívóira a következő két hónapban több olyan, a román szakszövetség szervezte verseny vár, amelyen kötelező a részvétel.

Ezek közül az első a következő hétvégén Konstancán lesz: az Árkosi Bertalan, Adrian Pop, Adrian Szilágyi, Andrei Radu alkotta csapat ekkor a Román Kupa fináléjában léphet pástra. Ezt követően október második hetében Bukarestben rendezik a női Román Kupa-döntőt, valamint a 15 éven aluliak országos bajnokságát.

Az utolsó idei országos bajnokságra november 21-24-éen kerül sor. Ekkor az U17-es korosztály méri tudását. Ezen csak akkor vesznek részt a Szatmáriak is, amennyiben korábban jól szerepelnek az U15-ös mezőnyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: