2013-06-13 14:36:27• hírek • (x)

Nincs jó lagzi jó zene nélkül

A Party Mistral zenekar külföldi tapasztalattal, igazi minőséget szolgáltat elérhető áron. A zenészek ugyanúgy megállják a helyüket egy lagziban, egy "ereszd el a hajamat" buliban mint egy elegáns üzleti összejövetelen, ahol kellemes aláfestő-zenét kell szolgáltatni.

Sokak szerint a jó társaság, mások szerint a jó fehérbor a kulcsa a jó lagzinak, ám az egyik legfontosabb összetevőről, a jó zenéről sokan megfeledkeznek. A mai időkben, amikor már mindenki, aki kicsit is ért a számítógéphez, lagzis lemezlovasként is kipróbálja magát, igen üde színfoltnak számít az ünnepi rendezvények szervezőinek palettáján a Party Mistral zenekar.

Takács Melinda énekes és Takács Attila neve ismerősen csenghet a szatmáriak számára: jó ideig zenéltek 2+1 vagy Mistral Duó néven szatmári szórakozóhelyeken, többek között a Dacia, Aurora vagy Astoria Hotel vendéglőiben vagy a Lotus vendéglőben. A Party Mistral két tagját már fiatal korukban megfertőzte a zene szeretete, Melinda szatmárnémeti legismertebb énektanárától, Mordán Teréziától tanult, Attila pedig 12 éven keresztül foglalkozott klasszikus zongorával.

A két zenész a szatmári éttermekből hirtelen egy luxushajón találta magát: az első három hónapos szerződést pedig a minőségi produkcióknak köszönhetően több hosszabb hajós szerződés követte. A Party Mistral tagjai zenéltek Tenerife, Olaszország, Görögország partjainál, sőt az Antarktisz közelébe is eljutottak. Kérdésünkre, hogy milyen volt az élet a hajón, lelkesen kezdik mesélni az élményeket. Az elvárások magasak voltak, akik nem tudtak jól teljesíteni a vendégek szórakoztatásában nem jutottak újabb szerződéshez. Melinda és Attila már számos szerződésen van túl, önszántukból váltak meg a luxushajós munkától, élettől, amikor visszatértek szatmárnémetibe és családot alapítottak.

De a zene, zenélés szeretete megmaradt, ezért alapították meg a Party Mistral zenekart. S bár alig néhány hete jelentek meg a céges összejövetelek és lagzi-szervezők látókörében, máris sok felkérésük akad. Ez pedig nem véletlen:valószínűleg nincs még egy olyan zenekar a megyében, amely ekkora repertoárral rendelkezik: az örökzöld amerikai slágerektől kezdve francia, spanyol, olasz, görög nyelvű slágereken át magyar csárdásig mindent játszanak, a vendégek kérései, reakciói alapján. Az élő zenének - ugyanis a Party Mistral csak és kizárólag élőben játszik - az előnye, hogy a zenészek együtt élnek a szórakozókkal, követik reakcióikat, így kialakítva a hajnalig tartó műsort.

A Party Mistral zenekarral bővebb ismeretséget lehet kötni a zenekar honlapján, ahol néhány általuk rögzített dal is meghallgatható. - Ezek nem stúdióban feljavított felvételek, ezek így hangzanak, amikor egy lagzin is előadjuk őket, tehát a megrendelőt nem éri meglepetés - mondja Takács Attila.

Aki a zenekarral kapcsolatosan, a repertoárral vagy akár időpont-foglalással kapcsolatban szeretne bővebb információkhoz jutni, azok hívják a 0745-567-580-as telefonszámot vagy látogatták meg a zenekar honlapját ide kattintva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: