2015-12-16 16:38:24• hírek • (x)

Nincs is jobb ajándék egy élményekkel teli utazásnál!

A legjobb ajándékot keresed? A Challenge Travelnél megtalálod!

Az ajándékok vásárlásának az időszakában vagyunk, ilyenkor sok fejfájást okoz a tény, hogy a hozzánk közel állókat illendő meglepni valamivel. S akármennyire szívesen is ajándékozunk, a meglepetés kiválasztása sokszor nem egyszerű. Tetszenek majd anyunak az új edények? Örül majd apa az újabb papucsnak? A találgatásnak most vége, hiszen itt a megoldás!

Lehet-e szebb ajándékot adni, mint örök életre szóló, felejthetetlen élményeket? Valószínűleg nem. A Challange Travelnél most kedvezményes áron válthatsz utazási utalványt. Ráadásul az utazási iroda, karácsony lévén, 10 százalékkal megnöveli az általad megvásárolt utalvány értékét. Aki ajándékként megkapja azt, a Challenge Travel bőséges kínálatából bármelyik utazás megvásárlásakor felhasználhatja a szelvényt.

De nem csak a karácsonyfa alá érdemes utazási utalványt tenni! Kitűnő ajándék névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra, nászajándéknak, vagy akár az egyetem elvégzésekor is meglephetjük ifjú ismerősünket egy ilyennel. Az élményekkel teli utazásnak  mindenki örül.

Kérdéseid vannak az ajánlattal kapcsolatban? Kattints ide, itt választ kapsz a leggyakoribb kérdésekre!

Ismerkedj meg a Challenge Travel ajánlatával, bővebb információkért hívd a 0361-413-093-as telefonszámot, illetve keresd fel az utazási iroda székhelyét a  N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: