2017-07-06 12:34:05• hírek • Kocsis Zoltán

Nincs helyük a bringásoknak a töltésen – az autók miatt

Arra kérjük olvasóinkat, az alábbi videó készítőjéhez hasonlóan, amennyiben szabálytalan, törvénytelen, közérdeklődésnek örvendő eseménynek a tanúi, tanúsítsanak polgári öntudatot, örökítsék meg és küldjék el nekünk!

A jelek szerint adrenalintúltermelést okoz egyeseknek, ha megszeghetik a szabályt. Igaz ez mind a közlekedés, mind a jóérzés szabályaira. Esetleg pozitívan hat az egójukra. Nem tudjuk másként magyarázni a jelenséget, hogy néhány autós számára sporttá vált a Szamos töltésén való autózás.

Tudjuk, persze, hogy tudjuk – lépten nyomon találkozunk szabálytalanul parkoló autókkal, a közlekedési lámpánál a sorukat nem kiálló, inkább bepofátlankodó sietőkkel. Ennél is felháborítóbb azonban, amikor ott találkozunk ezekkel a fazonokkal, ahol nem is lenne szabad ott lenniük. Mint például a töltésen.

Az alábbi videót egyik olvasónktól kaptuk, a következő üzenettel. „Tegnap bicikliztünk a töltésen, amikor szólnak az elöl lévők, hogy megint jön egy autó a töltesen. Mikor megkérdeztem tőle, hogy mit keres a töltésen, még neki állt feljebb...(magyarán leanyázott)”.

Hasonló eseteknek sajnos se szeri, se száma, így jogosnak tűnik olvasónk költői kérdése: „Meg lehet-e őket állítani, vagy mindig fel fognak járkálni, mikor kedvük tartja?”

Nehéz elfogadnunk, hogy a kulturálatlanság kultúrája vesz körül minket!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: