2019-12-07 07:45:48• hírek • Blikk.hu

Nincs fontosabb a családnál Básti Juli számára

Básti Juli a Halhatatlanok Társulatának tagja ismét filmfőszerepben mutatkozik. Komikus vénáját is megvillantja a Seveled című romantikus vígjáték szerethető anyós-szörnyének hidrogénezett parókájában. Civilben is szeret anyóskodni, és azt is elárulta, neki a családja a legfontosabb.

 

Parádés a Seveled anyós főszerepében. Volt casting?

Básti Juli: Nem volt. A rendező, Orosz Dénes utólag elárulta, szerzőtársával, Várady Zsuzsával kifejezetten rám írták Emma szerepét, mégis el kellett mennem egy szereplőválogatásra, mert Dénes látni akarta, trióban hogyan működünk és mutatunk együtt Tenki Rékával és Mészáros Bélával. Ennek a filmnek is lényeges eleme a három főszereplő közötti kémia, így örömmel vetettem alá magam ennek a tesztelésnek.
 

Jól láttam, hogy a hidrogénezett parókát koronaként viselte?

Básti: Valóságos élvezet volt az a jelenet, annál is inkább, mert együtt találtuk ki az alkotókkal, hogy nézzen ki Emma, és külön öröm, hogy Hufnagel Mariann, a Madách Színház fodrásza tüllel készítette el a parókát. Így ragasztva olyan könnyű volt viselni, mintha a saját hajam lett volna.
 
Civilben is lubickol az anyósszerepében?


Básti: Szeretek megismerkedni a fiaim barátnőivel, és szerencsére gyakran van is rá lehetőségem, mert három fiam van. Imádom, amikor lányok érkeznek a családba, mert nekem nincs lányom, és így, amióta asszony lettem, pasikkal vagyok körbevéve. Jó érzés, hogy bíznak bennem a gyerekeim. Mély érzésű és jó ízléssel megáldott fiúk, igazán igényesek a párválasztás terén is. Nem csupán a kinézet alapján döntenek, a belső értékekre ügyelnek. Az biztos, hogy én minden lányt kedveltem, akit bemutattak, még egyszer sem csalódtam.
 

Irigylésre méltó.

Básti: Sőt, azt is elárulom, bár ők már szakítottak, én továbbra is barátkozom az egyik fiam volt barátnőjével. Ők már nincsenek együtt, mi viszont még tartjuk a kapcsolatot. Ezt is nagyon élvezem.
 

Kétanyósos vacsora?

Básti: Megvolt! Eddig csak egyszer, és az a kapcsolat is lezárult. Nagyon tetszett, hogy a lány szülei kíváncsiak voltak ránk, kik vagyunk, hogyan működünk. Örültünk a férjemmel, hogy megismerhettük őket.
 

Ilyesmire ritkán lehet alkalma, hiszen két kisebbik fia külföldön tanul.

Básti: Samu és Dávid külföldön tanul filmszínészetet, de büszkén újságolhatom, hogy Samunak már van egy dizájnerdiplomája, Londonban szerezte.

 

Az interjú folytatásáért látogasson el a Blikk.hu oldalára!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: