2015-01-09 08:38:17• hírek • Blikk.hu

Nincs bizonyíték Kállay-Saunders ellen

Fellélegezhet Kállay-Saunders András, legalábbis egy időre. Verekedése miatt az ügyészség nem találta elegendőnek a nyomozati aktában található bizonyítékokat a vádemeléshez.

A kifejezetten békés természetű énekesről sokan nem hitték el, hogy képes életveszélyt és súlyos testi sértést okozó verekedésbe belemenni, de a rendőrség tavaly októberben mégis vádemelési javaslattal zárta le az András, illetve rapper barátja, Kayode Olapade Abel ellen indult nyomozást.

- Most kaptuk meg az ügyészség értesítését, miszerint nem emelnek vádat, mert további nyomozásra van szükség - mondta a Blikknek Magyar György, Kállay-Saunders András ügyvédje. Az énekes - akit a Blikk nem ért el - végig hangsúlyozta ártatlanságát. Állítása szerint szerelmét, Tolvai Renit, később barátját védve keveredett a verekedésbe, amelyben végül a másik társaság egyik tagja arc- és orrcsonttörést szenvedett, testvére pedig agylebenyzúzódással napokig feküdt az intenzív osztályon. Az énekes ügyvédje többször hangsúlyozta, az énekes jogos önvédelmi helyzetben cselekedett, és senkinek nem okozott sérülést.

Az életveszélyt okozó testi sértés büntetési tétele 2-től 8 évig, a súlyos testi sértésé 3 évig terjedő szabadságvesztés. Kállay-Saunders András egyébként korábban elmondta: nem hiszi, hogy a vádlottak padjára kerülhet, már a nyomozás során kiderül ártatlansága. Nem így lett, most mégis az ő verzió­ját látszik igazolni a további nyomozás elrendelése.

Olvassa tovább a Blikk.hu portálon. Kattintson ide kérem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: