2009-09-25 13:59:41• hírek • Szatmár.ro

Nincs átadva a kész tornaterem

Június óta kulcsrakész a Kölcsey Ferenc Főgimnázium új tornaterme, az átadásra mostanáig sem került sor.

Tavaly ősszel kezdődtek meg a Kölcsey Ferenc Főgimnázium udvarán lévő régi kazánház tornateremmé való átalakításának munkálatai. Az önkormányzat által finanszírozott munkálatok eredetileg már a tavalyi iskolai év második félévének elején be kellett volna fejeződjenek, azonban váratlan problémák, valamint az időjárás viszontagságai miatt ez a terminus nyár elejére tolódott.

Júniusra elkészült a tornaterem, akkor szinte biztosra vehető volt, hogy tanévkezdés után a diákok birtokba vehetik azt. Az átadás azonban máig várat magára. A munkálatok megrendelője Szatmárnémeti önkormányzata, így nekik kell átvenniük a kész tornatermet a kivitelező cégtől.

A probléma kapcsán Elek Imre, a főgimnázium igazgatója a Szatmár.ro-nak elmondta, ők sem kaptam tájékoztatást a tornaterem átadásáról. Értesülései szerint, a villanytábla átszerelése miatt késik az átadás. Az ügy kapcsán Ilyés Gyula polgármestert is megkérte, sürgesse meg a munkálatokat, hogy a hideg idő beköszöntével a diákok az épületben tarthassák a testnevelés órákat. „Szerencsére, most még szép idő van és nem okoz gondot, hogy a diákok tornázzanak, de a hideg idő beköszöntével nagy szükség lesz a tornateremre"- magyarázta az igazgató.

Lassan két éve, hogy életveszélyessé nyilvánították a Kölcsey Ferenc Főgimnázium régi tornatermét, emiatt a diákok az iskola épületében kialakított termekben illetve az udvaron tartják a testnevelés órákat.


Egyelőre nem okoz gondot az átadás eltolódása
Egyelőre nem okoz gondot az átadás eltolódása


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: