2018-12-07 12:26:49• hírek • x

Nicsak, ki lakik itt? Péntek este kiderül, ott találkozunk!

Városunkba látogat a Bánfalvy Stúdió. December 7-én 19 órától tekintheti meg a szatmárnémeti nagyérdemű Nicsak, ki lakik itt?! című előadást olyan színész hírességek főszereplésével, mint Beleznay Endre, Gesztesi Károly, Bánfalvy Ágnes vagy Száraz Dénes.

A stúdió nem először jár Szatmárnémetiben, és minden egyes látogatásuk alkalmával elsöprő sikert arattak. A telt házas terem hahotája még az előtérben is zengett, az előadás végeztével pedig állva tapsolta vissza a színészeket a hálás közönség.
 

Péntek este egy újabb fergeteges előadással érkezik el városunkba a Bánfalvy Stúdió. Egy kis ízelítő a történetből. A bohózat főhőse Eric, aki egy házban lakik feleségével, Lindával és albérlőjükkel, Normannal. Eric már két éve van állás nélkül, de ezt nem merte otthon bevallani, inkább társadalombiztosítási csalásokból tartja el magát. Egyre újabb és újabb - nem létező - bérlőket jelent be, akik valamennyien halmozottan hátrányos helyzetűek, így számtalan jogcímen érkezik kisebb-nagyobb összegű támogatás a férfi bankszámlájára. Ez remekül megy mindaddig, amíg megérkezik a házba egy társadalombiztosítási ellenőr, és innentől kezdve elindul a hazugságok végeláthatatlan sorozata.


Ray Cooney neve bizonyára ismerősen cseng a könnyű vígjátékok kedvelőinek, hiszen ő a műfaj koronázatlan királya. Olyan művek kapcsolhatók a nevéhez, mint a Miniszter félrelép vagy a Páratlan páros. Ray Cooney fia, Michael Cooney - folytatva a családi hagyományokat - ugyancsak fergeteges komédiákat ír (például: Minden lében három kanál vagy mostani bemutatónk a Nem ér a nevem).


Feledkezzünk meg kicsit a hétköznapokról, nevessünk együtt a péntek esti komédián! Találkozzunk a Bánfalvy Stúdió előadásán!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: