2006-06-23 22:54:02• hírek • Szatmár.ro

Nicole, ne menj hozzá!

A család és a barátok szeretnék lebeszélni Nicole Kidman-t a házasságkötésről.

Bár már csupán két nap van hátra Nicole Kidman és szerelme, Keith Urban esküvőjéig, a család és a barátok még mindig le akarják beszélni a színésznőt a frigyről. Nicole Kidman boldogan készülődne június 25-én tartandó esküvőjére, ám legjobb barátnője, Renée Zellweger azon fáradozik, hogy megakadályozza ezt.

-Tudom, hogy mit beszélek, ugyanis a volt férjem és Nicole párjának nem csak a keresztneve, hanem a foglalkozása is azonos; mindketten countryzenészek és munkamániások. Nos, miután összeházasodtunk, jószerivel nem is láttam a férjem, mert folyton koncertezett. Így négy hónap után el is váltunk. Ettől szeretném megóvni Nicole-t - mondja Renée.

Nicole édesapja pedig már régóta ellenzi a kapcsolatot. A papa attól tart, hogy a kábítószeres, zűrös életű zenész sosem lesz igazán jó férj és apa. Ezért azt mondta lányának: csak akkor hajlandó áldását adni a frigyre, ha házassági szerződést kötnek. Ám erről Nicole hallani sem akar. Emellett pedig további problémák nehezítik a pár életét, ugyanis Nicole Ausztráliában szeretne élni férjével és két gyermekével. Erről pedig Tom Cruise, a színésznő volt férje nem akar hallani. Azt mondja: ha Nicole együtt akar lenni a gyerekekkel, költözzön ide ő a párjával.

(Story híre alapján ma.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: