2007-12-29 22:00:09• hírek • Szatmár.ro

Nicole Kidman gyereket vár - hátha harmadjára sikerül

nnicolekidman1A színésznő két sikertelen terhesség után most állítólag gyereket vár második férjétől, Keith Urbantól.

Nicole Kidmannek végre sikerült teherbe esnie – állítja exkluzív információira hivatkozva a Daily Mail, akik szerint a 40 éves színésznő és férje, Keith Urban a karácsonyi ünnepek alatt jelentették be a hírt a családnak. A gyermek születésének várható időpontját egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de a terhesség hírének bejelentéséből valószínűsíthető, hogy a színésznő ezúttal sikeresen túlesett a kritikus első három hónapon.

Kidman egy ideje már beszélt arról, hogy jövőre visszavonul a filmezéstől – legalábbis egy időre -, hogy minden idejét férjével tölthesse, akit nyilatkozataiban általában mint „életem szerelme” definiál. Urban tavalyelőtti esküvőjük után elvonókúrára vonult, ami mindkettejük szerint megerősítette a kapcsolatukat, Kidman pedig kijelentette, minden vágya, hogy gyereke szülessen tőle – bár Urban akkoriban még nem rajongott az ötletért. Idén év elején többször is előkerült a téma, miszerint Kidman már teherbe is esett, később azonban cáfolták a hírt.

A színésznő és férje a karácsonyi ünnepeket Sydneyben töltötték, miután Kidman december 21-én befejezte Baz Luhrmann Ausztrália című filmjét. Következő munkája jövő hónapban a Ralph Fiennessel közös The Reader lesz, amit Berlinben forgatnak majd az angol Stephen Daldry rendezésében, ezután azonban már nincs több filmje 2008-ra, és színpadi szerepeket sem vállal. „Ez most nem tudnám összehozni a családi életem változásaival és történéseivel” – indokolta ezt egy hónapja, ami a terhesség hírével rögtön érthetőbbé válik.

Az se biztos, hogy véletlen, hogy a válása óta kórosan sovány Kidman épp a teherbeesése előtt kezdett hízókúrába: bár akkor azt állították, csak egy szerep kedvéért teszi. A Daily Mail szerint a Kidman állapotára utaló jelek már Luhrmann filmjének decemberi forgatásán is nyilvánvalóak voltak: az estélyi ruhás jelenetekben egy az alakját inkább rejtő, mint kiemelő ruhát viselt, a forgatásközi szüneteket pedig szinte végig az egyik öltözőszoba ágyában töltötte, folyamatos fáradtságra hivatkozva.

2001-es válása után Kidman elárulta, kétszer is terhes volt exférjétől, Tom Cruise-tól, de mindkétszer elvetélt: egyszer méhen kívüli terhesség miatt, másodszor pedig pár héttel szakításuk után. Azóta nem titkolta, hogy nagyon vágyik gyerekre, pár hónapja pedig Urban maga is úgy érzi, hogy elérkezett az idő a gyerekvállalásra.

Kidmannek ez a baba lesz az első saját gyereke, korábbi házasságából Tom Cruise-zal két örökbefogadott gyermeke van. A 14 éves Isabellát és a 12 éves Connort válásuk óta közös szülői felügyelettel nevelik, Cruise új neje, Katie Holmes azonban múlt héten azzal a bejelentéssel örvendeztette meg a sajtót – és nyilván Kidmant is -, hogy a gyerekek már őt szólítják mamának.

velvet.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: