2012-11-21 15:15:05• hírek • (x)

Nézz akár több mint ezer tévéadót havidíj nélkül

Vegyél parabola-antennát és válogass a több mint ezer ingyenesen nézhető adásból!

Imádsz tévézni? Vagy csak angol-német-francia nyelvtudásodat szeretnéd csiszolni? Vagy éppen frissen tartani? A Splendid.com segít ebben, eljuttatva hozzád összességében több mint ezerötszáz égi csatornát, már csak válogatnod kell a rengeteg nyelven futó, tematikus és általános televíziós adások közül!

A recept egyszerű. Térj be a Splendid Com Pastravului utca 4 szám, 50-es ajtó alatt található székhelyére, és válogass a sokféle vevő és parabola-antenna közül. Ezeknél az antennáknál igenis számít a méret: a nagyobb "tányérú" távolabbi műholdakkal is kapcsolatba tud lépni, így még több tévéadó nézésére nyílik lehetőséged.

A műholdvevős alapcsomag már 250 lejért elérhető, beszerelési díja pedig 100 lej. Ha megvolt a beszerelés, már csak élvezned kell az ingyenesen fogható nagyjából 500 adást, anélkül, hogy havi díjat kellene fizetned!

A parabola-antennás megoldással a sok nemzetközi tévéadás mellett három magyar nyelven sugárzott műholdas csatornát nézhetsz: az m2-t, a Duna TV-t és a Duna2-est. Persze ha több magyar adót szeretnél nézni havidíj nélkül, arra a Splendid Com kft-nek van egy másik ajánlata! MindigTV - ismerős, ugye?

Akik a nemzetközi, ingyenesen fogható tévéadások iránt érdeklődnek, némi befektetéssel akár 1500 égi csatorna közül is választhatnak - ehhez ajánlott egy több fejű parabola-antenna vásárlása, amely egyszerre több műholddal létesít kapcsolatot, vagy egy motoros műholdvevő beszerzése, amely másodpercek alatt átáll egyik műholdról a másikra. Akik pedig a nagy felbontású adások megszállottai, azok számára is kitűnő választás a Splendid Com ajánlata: a HD-s műholdvevők segítségével számos nagy felbontásban sugárzott műsor érhető el.

Műholdvevővel akár 1500 ingyenes tévéadás közül válogathatsz

A motoros műholdvevőkkel másodpercek alatt lehet "ugrálni" húsz műhold kínálatában, többek között elérhető ötven román nyelvű tévéadás is, melyek egyébként hat műholdon vannak elhelyezve.

Akiknek pedig nem elég a több száz nemzetközi műsor elérése, a műholdvevőkbe helyezett fizetős kártyákkal további csatornák érhetők el - többek között rengeteg magyar nyelvű műsor is. A Hello HD műsorcsomagban számos magyar tévéadó található - m1 HD, m2 HD, Duna Tv HD, Duna World HD, TV2, RTL Klub, Viasat3, Private Spice, Animax - és még sorolhatnánk. Egy másik előfizetéses lehetőség a FocusSat kártyája, amellyel húsz magyar tévéműsor, többek között az RTL Klub 2 és a TV2 Super is elérhető. Utóbbi adásokért sok szatmári is érdeklődik - tudtuk meg a Splendid Com kft egyik munkatársától. Ezek számos más tévéadóval foghatók: az alapcsomag ára havonta 26 lej és 6 lejbe kerül a Pannon-csomag, amelyben ez a két új tévéadó is szerepel.

A műholdvevők áráról, az esetleges előfizetési díjakról bővebb információkat a Splendid Com Pastravului utca 4 szám, 50-es ajtó cím alatt található székhelyén illetve a 0740-177-386-os telefonszámon érdeklődhetnek.

Műholdvevővel akár 1500 ingyenes tévéadás közül válogathatsz

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: