2012-04-02 20:28:11• hírek • Szatmar.ro

Nézz BL-meccset a Chilly Csárdában

A Chilly Csárdában nem kell beérned ilyen kajával!!!!
A Chilly Csárdában nem kell beérned ilyen kajával!!!!

Imádod a labdarúgást és szívesen nézed a legnagyobb meccseket barátaiddal közösen? A nagy izgalmak előtt még bedobnál egy ízletes vacsorát? Vagy csak kellemes hangulatban szeretnéd élvezni a Bajnokok Ligája meccseit? Akkor a te helyed a Chilly Csárda Étteremben van!!

A Petőfi Sándor utcán található éttermet eddig az családias hangulat, a magyaros ízek, a speciális ünnepi menük és a kifogástalan élő zene jellemezte. A sportbarátok eddig csak egy- egy családi vacsora alkalmából érezhettek késztetést a Chilly Csárda iránt. Ennek azonban vége!

Az étterem immár a labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzéseivel is várja minden kedves vendégét. A négy méter széles kivetítőt nézve már-már azt érezheti a szurkoló, hogy a Nou Campban vagy a Stamford Bridge-en van! A környezet miatt mégis otthon érzi majd magát, a felszolgált sörök miatt pedig a paradicsomban.

A meccsnézés április 3-án, kedden kezdődik és nem véletlen említettük az imént a világhírű barcelonai és londoni stadionokat: kedden a Barcelona - Milan, szerda este pedig a Chelsea - Benfica rangadók lesznek terítéken. Mindkét találkozó 21.45-től kezdődik.

Ne feledd tehát, a Chilly Csárdában ezentúl BL-meccseket is nézhetsz.! Mert a legjobbak a legjobbnál játszanak!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: