2019-07-16 09:57:04• hírek • Nagy Tímea

Nézd meg, miként töltheti a nyarat a gyermeked az Aranykapu Kulturális Egyesülettel!

Kép: Aranykapu Egyesület Facebook-oldala
Kép: Aranykapu Egyesület Facebook-oldala

Az aranykapusok már megint kitaláltak valamit. Azon törték a fejüket, milyen táborokat szervezzenek a szatmári, ügyes kezű fiatalok számára.

Aranykapu Kulturális Egyesület nyári programjai a következőek:

 

július 22-26.: Napközis tábor 8-12 éveseknek

Több oktató foglalkozik a gyerkőcökkel. Elsősorban a kézművességen van a hangsúly, mellette játék, mese, sütés-főzés… Reggel 9-től 18 óráig tartanak a foglalkozások, közben egy finom ebéddel látják vendégül a résztvevőket.

 

augusztus 5-10.: Képzőművészeti alkotó tábor 10 éven felülieknek

A képzőművészeti tábor vezetője Kovács Emil Lajos szatmárnémeti festőművész, akivel a rajz és festészet világát fedezik fel az ifjú tehetségek. Emellett a szobrászat rejtelmeibe is bevezetik őket, hiszen a művészetről nem csak két, hanem három dimenzióban érdemes tanulni.

 

augusztus 12-15.: Fafaragó tábor 10 éven felülieknek

A Fafaragó tábor szakoktatója Győri Balázs, ő Debrecenből jön Szatmárnémetibe, hogy megtanítsa az ügyes kezűeknek, hogyan bánjanak a fával, miként tervezzék meg a műveletet, és faragjanak biztonsággal.

 

szeptember 2-6.: Tekergő mesetábor 8-11 éveseknek

A mesetábort Hajós Erika vezeti, aki a Tekergő Meseműhely mesemondója. A táborozók Erika segítségével egyre mélyebbre merészkednek majd a mesék erdejében, megismerkednek jó néhány érdekes szereplővel, és saját figuráikat is kitalálhatják. Így fejlődik játékosan a szövegértés, a kreativitás és a képzelőerő egyszerre.

 

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges, az elérhetőségeket az alábbi plakát alján találják meg. A részletekkel kapcsolatban érdeklődjenek bátran a telefonszámok bármelyikén!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: