2012-07-23 13:58:24• hírek • Szatmár.ro

Nézd meg heti programajánlónkat!

Unatkozol? Nézd meg heti programajánlónkat - a nyári pangásban is akad szórakozási lehetőség.

A Grand Mall Cinema újdonságai:


 

A sötét lovag - Felemelkedés... : Nyolc évvel később, hogy a sötét lovag legyőzte az ördögi Jokert, és önkéntes száműzetésbe vonult, egy terrorista, Bane érkezik Gotham városába, aki a végsőkig próbára teszi a rendőrség és az ott lakók erejét. Batman kénytelen lesz újra felölteni maszkját, és felvenni a harcot egy ellenfél ellen, melynek képességei még fénykorában is komoly kihívás elé állítottál volna...

Magic Mike: Mike tapasztalt sztriptíztáncos. Szárnyai alá vesz egy fiatal kezdő táncost. A tanítványnak azonban nem csak a vetkőzés rejtelmeit kell megtanulnia, tanára megmutatja neki hogyan kell bulizni, csajozni és könnyen pénzt szerezni.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Koncert:


Kellemes kikapcsolódási és szórakozási lehetőségnek igérkezik a péntek este (július 27.) a Macskába látogatók számára. Hütter Dóri fellépése mindig vendégcsalogató volt az igényes, élőzene kedvelők számára. Gyere el és énekeld vele az örökzöld dalokat! A koncert 22 órától veszi kezdetét.

Horgászverseny:


Július 29-én, vasárnap kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő gyermekhorgászverseny a Szatmár Megyei Sporthorgászok Egyesületének és támogatóinak szervezésében. A verseny feltételeivel és a jelentkezéssel kapcsolatos bővebb informcáióért kattints ide!

Gitárest:


Buli:



Szombat esténként újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Amennyiben kedves olvasóinknak egyéb programokról is tudomásuk van, kérjük jelezzék a szatmar@szatmar.ro e-mailcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: