2015-08-20 15:25:53• hírek • Szatmár.ro

Nézd meg a PMN harmadik napi eseményeit összefoglaló videót!

A 14. PMN eddigi legsikeresebb rendezvényét tartották szerda este.

Bábelőadással indult, majd képzőművészeti kiállítás megnyitójával folytatódott a Patriumi Magyar Napok szerdai programja. Aztán a Római Katolikus Püspöki Palota Aranytermében XVI. századi "slágerek" szóltak a Carmina Renascentia régizene-együttes előadásában.

A nap fénypontja és az idei PMN eddig legsikeresebb programpontja a Szakszervezetek Művelődési Házában megtartott színházi előadás volt. A Komámasszony, hol a stukker című vígjáték telt, sőt, zsúfolt házas volt, miután elfogytak a helyek, pótszékekre ültették az érkezőket, majd a lépcsőket is teljesen elfoglalták a nézők. Az biztos: akár lépcsőn ülve is nagyon szórakoztató volt az előadás..

A nap két koncerttel zárult: az elsőt a Tűzoltótorony tövében tartották, ott a Budapest Voices nevű formáció lépett fel és annyira jók voltak, hogy nem is értjük, hogy nem hallottunk eddig róluk. Majd a Képzőművészeti Múzeum udvarán Váczi Eszter és zenekara zenélt - a hangulatot pedig a Gravel Gardenes fényfűzérek, esernyők tették különlegesebbé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: