2015-06-04 20:35:44• hírek • Kocsis Zoltán

Nézd meg a BL-döntőt a Családi hétvégén!

Szombaton kezdődik és vasárnap estig színes programokkal, vetélkedőkkel, koncertekkel vár a Kossuth kertbe Szatmárnémeti egyik legszínvonalasabb kulturális eseménye, a Családi hétvége. Szombat este lesz azonban az európai fociélet csúcseseménye, a Bajnokok Ligája döntője is. Paráztál, hogy a Családi hétvége miatt lemaradsz a meccsről, vagy a döntő miatt a Kossuth-kerti eseményekről? Ne tedd!

A Családi hétvége szervezői ugyanis gondoltak a Barcelona és a Juventus, na meg az egyetemes jó foci szerelmeseire is, így a Kossuth-kertben is megnézheted a meccset.

Hogy a Messi - Neymar - Suarez csodahármas legyőzi-e a Chiellinit nélkülöző olasz védelmet? Hogy a Barcelona begyűjti-e ötödik, az utóbbi kilenc évben pedig a negyedik BL-trófeáját vagy a Juventus 1996 után ismét magasba emelheti a trófeát? Gyere ki a Kossuth-kertben és élvezd ki az év meccsét hatalmas kivetítőn a Zöld Ház közelében egy remek társaságban.

Ne feledd tehát, szombat este 21.45-kor a családi hétvégén, a Kossuth-kertben is megnézhetd a Bajnokok Ligája idei döntőjét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: