2015-06-15 18:40:01• hírek • Kocsis Zoltán

Nézd meg SZIN utolsó napjának legjobb fotóit!

Vasárnap este négy remek koncerttel ért véget az idei Szatmári Ifjúsági Napok, azaz a SZIN. Miközben mi az utolsó nap legjobb fotóival búcsúztatjuk az eseményt -köszönet érte Nagy Róbertnek-, a szervezők ígérik: jövőre lesz folytatás.

Irodalmi est, stand-up, sportversenyek, slam-poetry - csak néhány a SZIN három napjának eseményei közül, ám ez is remekül példázza, hogy a szervezők igyekeztek minden érdeklődési kört kielégíteni, minél szélesebb kört megszólítani.

Az utolsó nap teljes mértékben a koncerteké volt, vasárnap délután 18.45-kor csendültek fel az első akkordok a Batthyány (Coposu)-sétány rendezvénygödrében. Elsőként a The Hats együttes lépett színpadra, majd következett a szatmáriak egyik kedvence, a Straightup. Őket váltotta a fiatalok körében rendkívül népszerű kaposvári Boros Tamás, azaz Essemm. A bulit, ezzel együtt pedig az idei SZIN-t Hozsó és Lala, azaz a Kozmix zárta.

Az eseményekhez hozzátartozik még, hogy a koncertek özönében három szerencsés résztvevő egy-egy értékes ajándékot nyert tombolán: a fődíj egy belépő volt a kolozsvári Untold fesztiválra, a másik két nyertes pedig egy-egy táblagépet vihetett haza.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: