2012-11-02 12:53:21• hírek • (x)

Nézd a legnagyobb magyar TV-adókat havidíj nélkül

Eleged van már a sok tv-adóból és a magas számlából? Nézd azt, ami igazán érdekel, szinte ingyen!

Az ősz az az időszak, amikor egyre többen telepednek le a televízió-készülékek elé és a legtöbben tavaszig szinte minden estét a képernyő előtt töltenek, hiszen ez az egyik legkönnyebben elérhető szórakozás. Több kábeltévé-szolgáltató is több tíz csatornát biztosít az előfizetőinek, ám ezek többsége olyan, hogy azt esetenként még ha fizetnének is érte, akkor sem néznénk.

A szatmárnémeti Pastravului utcai székhellyel rendelkező Splendid Com kft. egy olcsó és hasznos megoldást kínál azoknak, akik magyar nyelvű tévé-adókat szeretnének nézni jó minőségben és szinte ingyen, havidíj nélkül. Ha eleged van a szlovák nyelvű vagy vallási tematikájú román adókból, és soha nem nézed a Hora TV-t sem, neked valószínűleg erre az ajánlatra van szükséged!

Magyarországon szinte teljesen leállt már az analóg műsorszórás, a földi sugárzású adókat pedig digitálisan lehet fogni, közülük pedig a legnépszerűbbeket ingyenesen, csupán egy dekóderre van szükség ezen adások vételéhez. Na, meg egy kültéri antennára, amit legtöbb esetben meg sem kell venni, mert a régi fecskefarkú vagy egyéb antenna is tökéletesen megfelel a feladatra.

Szatmár megye földrajzilag szerencsés helyzetben van a határ közelségével, ezért nálunk is tökéletes minőségben lehet fogni a digitális adókat: az M1-et, M2-őt, a Duna 1-et, a Duna World-öt, a TV2-t, az RTL Klubot az alacsony áron megvásárolható dekóder segítségével. A dekódert csak egyszer kell megvenni, a folytatásban pedig nincs havidíj sem, a fogható adások sora pedig az angol-francia vagy német nyelven fogható Euronews-al és egy információs tévéadóval egészül ki. És ne feledkezzünk meg a tévén fogható négy rádióadásról sem: a Neo FM-ről valamint az MR1, MR2 és MR3-ról.

Akik pedig nem elégszenek meg ezekkel az adásokkal, egy másik dekóder beszerzésével és egy minimális havidíj ellenében kiegészíthetik a műsorkínálatot újabb tíz magyar nyelvű adással. Ezek a következők: Film+, Cool Tv, Fem3, SportKlub, HírTV, ATV, Disney Channel, AXN, National Geographic illetve éjfél után elérhetővé válik a Private Spice felnőtteknek szóló csatorna is. A tervek szerint a "fizetős" műsorok egy újabb csomaggal bővülnek hamarosan, melyen belül elérhető lesz többek között a sportrajongók nagy kedvence, a Sport1 tv-adó is.

A dekóderek áráról, az esetleges előfizetési díjakról bővebb információkat a Splendid Com Pastravului utca 4 szám alatt található székhelyén illetve a 0740-177-386-os telefonszámon érdeklődhetnek.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: