2017-04-27 10:52:42• hírek • Szatmár.ro

Nevető arcok és könnybe lábadó tekintetek a Sikeres nők iskolájában

Zsúfolásig telt a helyszín a Szatmárnémeti RMDSZ Nőszervezete által szervezett programon.

Sikeres előadássorozat a Sikeres nők iskolája, erről mindenki megbizonyosodhatott szerda este is a District 15-ben. Ott tartotta ugyanis a Szatmárnémeti RMDSZ Nőszervezete a sorozat újabb előadását, amelyen Rappert-Vencz Stella, Varga Mónika és Szejke Ottilia beszélt az életútjáról, arról, hogyan váltak a szatmáriak szemében sikeres nővé és egyáltalán, mit jelent sikeresnek lenni.

Nyitányként Poszet Kinga, a szervező nőszervezet elnöke köszöntötte a közönséget, amely igen népes volt - nem maradt szabad ülőhely a szórakozóhelyen. Péter Attila Zsolt színművész vállalta el a műsorvezetői szerepet, ő faggatta a pedagógust, a színészt és az egészen szerteágazó aktivitási körben dolgozó tanárt és üzletasszonyt. Ők pedig meséltek, a tanulságos történetek, gondolatok pedig hol felhőtlenül vidámak, hol pedig igencsak meghatóak voltak.

Az előadást követően pedig valószínűleg többen is feltették magukban a kérdést: mikor állnak nőtársaik elé legközeleb újabb szatmári sikeres nők? Nos, a válasz: a tervek szerint idén ősszel lesz egy újabb ilyen előadás, a Nőszervezet születésnapjához igazítva.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: