2014-01-31 14:35:23• hírek • Czinzel László

Neves szakemberek előadásait hallgatják a fogorvosok

A Fogorvosok Kamarájának szervezésében tartanak konferenciát Szatmárnémetiben.

Immár ötödik alkalommal szervezett fogászati konferenciát Szatmárnémetiben a Román Fogorvosi Kamara helyi szervezete. Ez csütörtök este a hivatalos megnyitóval vette kezdetét és február 1-jén zárul. A konferenciát megrendező szervezet elnöke, Dr. Simu Flaviu a Szatmár.ro-nak elmondta: neves, szakmailag elismert professzorok tartanak ez alkalommal is előadást, a hallgatóság nagy része pedig Szatmár megyében praktizál. De a környező megyék fogorvosainak is küldtek meghívót és sokan válaszoltak is a hívásra, így összesen több mint 200 résztvevője van a konferenciának.

A szatmári és a környező megyék fogorvosainak remek lehetőség ez az alkalom arra, hogy tudástárukat bővítsék, s emellett megszerezhetik azokat a pontokat is, amelyekre azért van szükség, hogy a Fogorvosi Kamara tagjaként a következő időszakban is praktizálhassanak. Ötven pont megszerzésére van szükség ehhez, a szatmárnémeti konferencia pedig pontosan ennyit ér. "Ezzel a konferenciával a helyi és környékbeli fogorvosoknak segítünk, hiszen egyrészt nem kell az ország másik szegletébe utazniuk konferencia-részvételre, másrészt pedig a modern román orvoslás elismert személyiségei segítenek nekik a szakmai fejlődésben" - mondja Dr. Simu.

A konferencia során Dr. Mona Ionas a tömésekről tart érdekfeszítő előadást, Prof. dr. Mihai Augustin, a bukaresti Carol Davila Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem oktatója az implantátumokkal kapcsolatos újdonságokról tájékoztat, a temesvári prof. dr. Bratu Dorin a teljes foghiányról tart előadást, a fogorvosok számára érdekfeszítő témákat pedig hosszan sorolhatnánk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: