2014-05-13 15:57:19• hírek • Szatmár.ro

Neves modellügynökség tart válogatást Szatmárnémetiben

A One Models ügynökség csütörtökön, május 15-én 18 órától tart válogatást a Poesisben.

A New Models Contest Romania 2014 verseny keretében csütörtökön Szatmárnémetibe érkezik a One Models ügynökség csapata, hogy válogatást tartsanak a szatmári fiúk és lányok között. A válogatás teljesen ingyenes, a résztvevőknek pedig csak a szerencsében kell bízniuk, hiszen aki megtetszik a zsűrinek, az hamarosan akár szerződéses modellje lehet az ügynökségnek.

A One Models ügynökség Románia egyik legnagyobb modellügynöksége és eddig még nem tartottak válogatást Szatmárnémetiben. A mostani látogatás annak köszönhető, hogy kapcsolatba kerültek a szatmárnémeti Trust Models egyik modelljével, Bianca Timissel, aki elnyerte a Miss Tourism Queen 2013 díjat. Látva a lányt kíváncsivá váltak az iránt, hogy milyen szépségeket rejt még városunk.

"A One Models ügynökség részéről Oana Teodorescu fogja kiválasztani a versenyre a legmegfelelőbb modelleket, Mircea Seceleanu, az Infofashion.ro menedzsere, illetve Ruben Stir fotós segítségével. Természetesen ha valaki megtetszik nekik, akkor szerződést is köthetnek vele, még ha nem is vesz részt a versenyen. Szóval mindenképp érdemes eljönni és részt venni a csütörtöki válogatáson" - mondja Dávid Kariklea, a Trust Models ügynökség vezetője.

Csütörtökön, május 15-én lesz a válogatás 18 órai kezdettel, a jelentkezőkkel mini-interjúkat készítenek majd a zsűri tagjai. Mivel a modellek munkájában nagy szereppel bír a magasság, ezért a szervezők azokat a lányokat várják, akik 172 centiméternél magasabbak, illetve azokat a fiúkat, akik legalább 183 centiméter magasak. Ami még fontos, hogy csak 13 évnél idősebbek jelentkezését várják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: