2007-07-22 18:57:47• hírek • Szatmar.ro

Neumann Informatikai és Környezetvédelmi Tábor

mierttaborAugusztus 1-5 között kerül megrendezésre a Neumann Informatikai és Környezetvédelmi Tábor.

2007. augusztus 1-5 között Tusnádfürdőn megrendezésre kerül a MAKOSZ és MIÉRT szervezésében a Neumann Informatikai és Környezetvédelmi Tábor.

A tábor résztvevői a kilenc -  tizenkettedik osztályos diákok. A Tábor ideje alatt képzett csoportvezetők  négy nap, négy témában segitik az öt csoport munkáját. Előadást tart Korodi Attila Környezetvédelmi miniszter, melyet követően, a résztvevők csoportokban megvitatják a környezetvédelmi programok, az elhangzott témák előnyeit, hátrányait. Meghivott fellépő este a Szomszédnéni Produkciós Iroda.

A hét minden napján délután a résztvevők a délelőtti csoportmunkán kidolgozott témák után keresnek az interneten, melyek alapján PowerPointos prezentációikat készítenek, pro és kontra érvekkel, bemutatva azokat a tábori nap végeztével.

A szabadidő sem telik unalmasan, biztosítanak sportlehetőségeket és versenyeket a fiataloknak, a kirándulások mellett. Esténként filmvetités, karaoké, és buli éjfélig. Információk a www.neumann.ro oldalon, illetve jelentkezni a neumann_tabor@yahoo.com cimen, vagy a 0741318742 telefonszámon.

 

 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: