2014-12-08 10:05:42• hírek • Blikk.hu

Neten keres szexpartnert Fluor Tomi

Interneten csajozik Fluor Tomi. Az énekest a Blikk olvasó-riportere látta felbukkanni az okostelefonra letölthető, Tinder nevű, egyértelműen szexpartnerkersőként elhíresült oldalon.


Az énekes több képet is feltöltött magáról. Az alkalmazás népszerű a fiatalok körében, ugyanis használata pofon­egyszerű, mind­­össze egy gombnyomás, és máris lehet ismerkedni, így egészen nyilvánvaló, hogy a regisztráltak többsége nem tartós kapcsolatot keres. A mobilos alkalmazás a külsőségekre helyezi a hangsúlyt, egy könnyed mozdulattal választhatjuk ki, hogy az ismerkedni vágyók közül ki az, aki a fotója alapján tetszik nekünk.

- A Tinederen figyeltem fel néhány órája Fluor Tomira, aki Tamás, 27 néven található meg az oldalon. Ez az alkalmazás közismerten arra szolgál, hogy párt vagy szexpartnert találjon az ember. Igen egyszerű a használata, ezért sokan regisztráltak - mondta a Blikk olvasó-riportere, Ági, akinek barátnője is látta az énekest.

Fluor - aki lapzártánkig nem reagált megkeresésünkre a témával kapcsolatban - állítólag nem bízta a véletlenre, több fotót is feltöltött magáról. Mivel a szexpartnerkeresőként is ismert alkalmazáshoz Facebook-profil szükséges, így megnéztük Tomi közösségi adatlapját, amelyen éppen ugyanaz a profilképe, mint a Tinderen. Az énekes egyébként hónapok óta egyedülálló, ugyan nyáron az énekesnő Bogival szűrte össze a levet, de nem tartott so­káig a románcuk.

- A szerelem úgyis akkor jön, amikor jönnie kell. Jelenleg nincs senki az életemben. Szerencsére munkafronton minden a lehető legjobban alakul - mondta még ősszel a Blikknek Tomi, aki úgy tűnik, sok más hírességhez hasonlóan (többek között Puskás Peti, Kicsi Dope) a párkeresésben a kényelemre szavaz.

Még több bulvár hír a Blikk.hu oldalán olvasható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: