2021-06-10 13:34:37• hírek • Bede Emőke

Népzene és néptánc tölti be szombaton az Iparosotthont

június 12

A járványügyi korlátozások fokozatos feloldása ismét lehetővé tette, hogy a közösség különféle kulturális, zenei vagy épp szórakoztató jellegű eseményeken együtt vehessen részt. Újra megteltek élettel a színházak, a koncerttermek, és ismét felpezsdül az élet a szatmári Iparosotthonban is, mely június 12-én, szombaton egy népzenei koncertnek és egy néptáncelőadásnak szolgáltat majd díszes helyszínt.

A szombaton 15 órától kezdődő eseményen a hallgatóság a már jól ismert Soroglya zenekarral tehet kellemes utazást a népzenék világában, a Röpike néptánccsoport pedig két tájegység táncaival készül, melyeknek köszönhetően a helyi közönség a tövisháti és a felcsíki táncokkal ismerkedhet meg. Ezen előadással a szervezők egyébként a március 15-i rendezvények palettáját színesítették volna, a járványügyi korlátozások miatt azonban a tavaszi bemutatót el kellett halasztani.


A Csoóri Sándor Alap támogatásával megvalósuló eseményre a belépés ingyenes bárki számára, a szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: